Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОПОЗИЦІЯ СКЛИКАЄ "СПРАВЖНІЙ МАЙДАН"

Середа, 18 квітня 2007, 17:40

Лідери об’єднаної опозиції закликають своїх прихильників у п’ятницю зібратися на Європейській площі і організувати "справжній Майдан".

Про це на брифінгу в середу заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Сьогодні прийшов час звернутися до народу, враховуючи, що з усіх регіонів без виключення ми отримуємо безліч прохань терміново звернутися до людей, щоб вони припинили демонстрацію штучних куплених Майданів з боку Партії регіонів і зібрали той Майдан, який вже не раз наводив порядок в країні", - сказала вона.

"Ми прийняли втрьох рішення, що прийшов час звернутися до громадян, патріотів, які розуміють, що криміналітет, мафія, клан не може сьогодні бути владою в Україні. Ми хочемо звернутися з проханням у п’ятницю о 18 годині зібрати наш Майдан на Європейській площі так, як ми його завжди збирали, коли люди повставали проти засилля, несвободи, несправедливості, несвободи, узурпації, фальсифікації", - додала вона.

Тимошенко також зазначила, що опозиція збирається "проводити Майдан до того моменту, поки не почнуться вільні вибори".

Водночас, відповідаючи на питання чи буде це постійно діюча акція і чи буде перекрито рух на Європейській площі, бо там потужна транспортна розв'язка, Тимошенко відповіла:

"Ми зберемося на Європейській площі і далі всі рішення приймемо разом з народом".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування