Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побачила, як Янукович розставляє своїх "братків" замість Медведька

Середа, 18 квітня 2007, 18:04

Опозиція має намір звернутися до президента Віктора Ющенка з проханням вживати більш жорсткі заходи для врегулювання політичної кризи в Україні.

Про це на спільному брифінгу лідерів об’єднаної опозиції заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Ми будемо звертатися до президента, щоб він набагато жорсткіше поводив себе, захищаючи Україну, права і свободи людей, використовуючи 102 статтю (Конституції). Як гарант Конституції він мусить ухвалювати прості чіткі рішення, які забезпечать ведення виборчої кампанії, забезпечать мир і спокій країни", - сказала вона.

Коментуючи те, що генпрокурор Олександр Медведько був шпиталізований з гіпертонічним кризом, Тимошенко зазначила, що таким чином "клан Януковича усунув від своїх посад слабких керівників силових структур".

"Тих, на погляд донецького клану, слабких, бо вони ще морально не готові виконувати будь-які брудні завдання. Усунули їх тим, що поклали лікуватися в лікарні. Це непоганий метод прибрати людей, які ще коливаються, які ще не дійшли до крайньої межі і не готові ще кидати до в’язниці політиків. І на їхні місця поставили тих, у кого немає моральної межі", - сказала вона.

"Вже брати країну, так брати. Всіх своїх братків вони розставляють на посади, щоб проводити силові акції і тиснути на політиків, президента", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...