Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі зачищають силовиків, щоб віддати останню команду?

Середа, 18 квітня 2007, 18:05

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко закликає працівників правоохоронних органів під час виконання наказів дотримуватися присяги, даної народу України.

"Я знаю точно всі накази, які віддаються силовим структурам столичного гарнізону МВС. Наші колеги по опозиції знають також всі інші команди, що віддаються в інших структурах", - сказав він під час спільної прес-конференції лідерів об'єднаної опозиції.

"Тому закликаю всіх працівників МВС чітко дотримуватися присяги, даної народу України, а не тимчасовим діячам, які шляхом обдурення своїх виборців і з прямої корупції в парламенті дорвалися до влади", - додав він.

За словами Луценка, "Народна самооборона" вважає єдиним шляхом виходу з кризи - звернутися до народу і провести дострокові вибори".

"З нашої точки зору, єдиним компромісом тут може бути незначне перенесення дати виборів для уточнення виборчого закону, який би дав можливість запропонувати виборцям відкриті списки з можливістю рейтингової підтримки того чи іншого кандидата від обраної партії", - пояснив він.

"Усе решта лежить поза можливостями політичних дискусій", - наголосив Луценко.

Він нагадав, що опозиція закликає людей прийти у п'ятницю на Європейську площу на 18 годину для участі в акції "Заколотникам – ні. Достроковим виборам - так" з гаслом "Майдани і Україна не продаються".

"Чіпляючись за крісла, кланово-олігархічно-комуністична влада переходить до силового сценарію", - зазначив Луценко.

"Я звертаю також увагу на епідемію в керівництві силових структур, яка має наслідком доступ до керівних штурвалів, керівних команд, до права віддати останню команду представникам саме донецького клану", - наголосив лідер "Народної самооборони".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...