Коаліція демонстративно йде з-під вікон Ющенка

Середа, 18 квітня 2007, 18:40

Парламентська коаліція вирішила відкликати своїх прихильників від секретаріату президента у зв'язку з можливими провокаціями з боку опозиції.

Про це на прес-конференції заявили представники коаліції Валентин Матвєєв (фракція Компартії), Владислав Лук'янов (фракція Партії регіонів) і Сергій Кузьменко (фракція Соцпартії), повідомляють "Українські новини".

За словами Лук'янова, у коаліції є інформація про можливі провокації по силовому захопленню секретаріату, Національного банку й інших адмінбудівель.

"У зв'язку з такою отриманою інформацією ми відкликаємо свої мітинги і пікети біля секретаріату президента", - сказав депутат.

За його словами, коаліція залишає наметові містечка своїх прихильників біля Верховної Ради і Кабінету міністрів, її прихильники будуть продовжувати проводити мітинги на Майдані Незалежності, біля ЦВК і Конституційного Суду.

За словами Лук'янова, інформацію про відповідні провокації представники коаліції одержали від деяких опозиціонерів.

"Ця інформація до нас і раніше надходила від людей, які, я вважаю, чесні і принципові люди, що знаходяться в структурах опозиції", - сказав він.

За словами депутата, коаліція має інформацію про те, що 19 квітня опозиція продовжить акції з блокування КС.

Як відомо, вранці близько 400 прихильників коаліції, 100 - партії "Народний Союз Наша Україна" і 100 - партії "Пора" проводили мітинг біля секретаріату президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування