Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" обіцяє більше не ходити в широку коаліцію

Середа, 18 квітня 2007, 18:51

Лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко запевняє, що його партія не має жодних думок щодо широкої коаліції і формуватиме її лише із своїми союзниками.

Так він відповів на питання на прес-конференції в середу, чи не посвариться знову опозиція через посади, коли прийде до влади.

"Наша команда не має жодних думок щодо широкої коаліції, переговорів на два кроки і все таке. Ми є твердими учасниками об’єднаної опозиції і йдемо на вибори практично єдиним фронтом, і, думаю, демократія на цей раз переможе", - зазначив Кириленко

Гарантією цього, за його словами, буде угода про спільну діяльність опозиції, де є два регламенти: парламентської опозиції та парламентської коаліції.

"Ми віримо, що вже після 27 квітня, з божою поміччю, застосуємо регламент опозиції", - зазначив Кириленко.

Натомість Юлія Тимошенко запевнила, що її сила ніколи не вела переговори на два боки.

"З моменту революції наша команда не відійшла ні на крок від стратегії, не уронила моральну планку і ніде не схибила в своїх діях", - наголосила вона.

"Ми що підписували меморандуми, універсали, затягували на три місяці переговори? Наша команда буде послідовна і буде з демократичними силами. І ні кнути, ні пряники не загонять нас в коаліцію з криміналітетом", - запевнила Тимошенко.

Водночас Юрій Луценко зауважив, що "краще об'єднання демократів за три хвилини до розстрілу, ніж неприродна коаліція за три хвилини перед розсолом".

"Бо коли в коаліцію пішли люди, зрадивши свою 15-річну історію, то це значно гірше, ніж демократи , які згадали про свій обов’язок трошки пізніше, ніж ми хотіли", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування