Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" зранку буде забирати мандати. У Ющенка сидить трійка?

Середа, 18 квітня 2007, 22:30

Пізно увечері лідери опозиційної трійки мали провести зустріч з президентом Віктором Ющенком.

Про це повідомили джерела "Української правди".

Водночас офіційного підтвердження інформації немає. Так журналісту 5 каналу у секретаріаті зустріч не підтвердили, зазначивши, що президент не повертався до будинку на Банковій після поїздки до Великобританії.

Тим часом співрозмовники зазначають, що станом на 22 годину зустріч продовжувалася, але не можуть сказати, в якому саме форматі.

Співрозмовники також повідомили, що з'їзд "Нашої України", який повинен зупинити депутатські повноваження її представників у фракції, пройде в четвер і реєстрація на нього попередньо анонсувалася вже на 9 ранку.

У БЮТ, чиї депутати в середу також написали заяви про вихід із фракції, інформації про можливий з'їзд немає. Там також знають про заяви тільки 90% депутатів.

Тим часом член фракції "Наша Україна" Анатолій Матвієнко відзначив, що не має інформації про те, чи готові всі члени фракції скласти депутатський мандат.

На його думку, це питання повинна вирішити кожна партія, що входить у блок "Наша Україна", і оприлюднити це рішення у четвер на міжпартійному з'їзді "Народного Союзу "Наша Україна", повідомляє Ліга.

Матвієнко повідомив, що на четвер уже заплановане засідання керівництва Української республіканської партії "Собор", лідером якої він є. У ході цього засідання політична сила остаточно визначиться по цьому питанню.

У середу члени парламентських фракцій Блоку Юлії Тимошенко і "Нашої України" готові скласти з себе депутатські повноваження для того, щоб дати додаткові підстави президентові для розпуску нинішнього складу українського парламенту.

"Наша Україна" має у ВР 77 народних депутатів, БЮТ - 125 парламентаріїв.

У цей же день відбулося засідання президії партії "Народний Союз "Наша Україна".

На цьому засіданні було вирішено зобов'язати народних депутатів - членів партії "Наша Україна" написати заяву про вихід зі складу фракції "Наша Україна" у Верховній Раді.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування