Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волинець розповів, як Станік давала вчора концерт

Четвер, 19 квітня 2007, 10:23

Народний депутат від БЮТ Михайло Волинець має намір позиватися з правоохоронними органами.

Про це він заявив у середу в ефірі "5" каналу, повідомляє Ліга.

"Однозначно я буду позиватися з правоохоронними органами, вони застосували силу, вони діяли неправомірно", - сказав він.

Волинець сказав, що в цьому інциденті він отримав фізичні травми. За його словами, йому їх завдали представники ОМОНу. "Я одержав сьогодні висновок судмедекспертизи, відвідав експертів, лікарів, які засвідчили, що є істотні ушкодження стану здоров'я".

Він додав, що у четвер має намір направити відповідну заяву в Генеральну прокуратуру.

Волинець вважає, що такі дії правоохоронних органів були сплановані. Зокрема, що міліція не повинна була з ним так поводитися, бо він народний депутат.

А крім того, він під час інциденту не стояв на проході, а знаходився збоку біля забору.

"Я просто стояв", - сказав Волинець. Він заявив, що суддя КС Сюзанна Станік, підійшла до нього "цілеспрямовано".

За словами Волинця, Станік його ображала, кричала на нього і била по обличчю, і "просто давала концерт". За його словами, Станік є елементом "провокацій", розроблених міліцією.

У свою чергу його опонент народний депутат, представник Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що опозиція вчинила злочин, тому що перешкоджала суддям КС здійснити свої обов'язки.

"Цим ви зробили рішення Конституційного Суду упередженим", - додав Чорновіл.

Він сказав, що якщо Генпрокуратура направить подання про зняття з депутатів, що беруть участь в інциденті, повноважень, то він буде голосувати за цю пропозицію. При цьому він додав, що у випадку такого рішення буде ініціювати взяття на поруки цих депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування