Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартинюка не лякають "заморочки" Тимошенко і "Нашої України"

Четвер, 19 квітня 2007, 10:31

До Верховної Ради поки не надходило заяв від депутатів з БЮТ і "Нашої України" про складення ними депутатських повноважень.

Про це повідомив віце-спікер Адам Мартинюк.

"Дехто не хоче працювати і хоче добровільно скласти з себе депутатські повноваження. Я вас інформую, що на даний момент жодної заяви у Верховній Раді немає. І я можу відверто сказати, що я чекаю з нетерпінням цих заяв і обіцяю: як тільки ці заяви надійдуть, ми одразу зберемося на термінове засідання і розглянемо ці заяви", - сказав він.

Водночас Мартинюк заявив, що складення депутатами від опозиції своїх повноважень не тягне за собою припинення повноважень Верховної Ради.

"Я просив би всіх тих, хто коментує, хто йде на телеекрани, перед тим, як ви туди йдете, заглядайте в Конституцію. Не позорте себе і Верховну Раду, представниками якої ви є. Бо деякі депутати таку отсєбятіну несуть з телеекранів, що вони дискредитують Верховну Раду. А все від того, що вони не ходять на засідання і не заглядають в Конституцію", - сказав він.

"Тих, хто збирає заяви, я інформую: немає закону, який би регулював ці питання. Ось коли буде відповідний закон, нехай вони пишуть заяви і проводять міжпартійні з’їзди", - додав Мартинюк.

Він висловив переконання, що складення опозиціонерами своїх повноважень – "це чергова піар-акція, яка свідчить про те, що вони усвідомлюють, що указ президента неконституційний і шукають інші заморочки, щоб вводити в оману наших виборців".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування