Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція почала істерику під гаслом "Фашизм наступає!"

Четвер, 19 квітня 2007, 10:56

Парламентська коаліція звертається до правоохоронних органів, президента і українського народу з вимогою дати належну оцінку блокуванню роботи Конституційного Суду в середу.

Про це з трибуни парламенту заявив член Соцпартії Михайло Мельничук.

"Ми не допустимо державного перевороту! Ми звертаємося до народу України із закликом сказати своє вагоме слово купці знахабнілих політичних авантюристів, які вирішили, що їм дозволено підняти руку на Україну та її майбутнє!", - сказав він.

"Ми вимагаємо від президента рішуче вплинути на представників політичних сил, яким він надає перевагу і підтримку. Ми чекаємо від правоохоронних органів жорсткої та ефективної реакції на дії заколотників", - додав Мельничук.

За його словами, коаліція переконана, що "екстремістський шабаш під КС став останнім рецидивом тоталітаризму, невдалою спробою відкинути Україну в минуле".

При цьому Мельничук зазначив, що події під КС свідчать про те, що опозиціонери "готові заплатити за своє повернення до влади будь-яку ціну, навіть якщо такою ціною стане громадянський конфлікт та крах української державності".

У свою чергу член Компартії Катерина Самойлик назвала дії опозиції під КС фашистськими.

"Фашизм наступає! І підтвердженням цьому є вчорашні події під КС", - вигукнула вона з трибуни.

При цьому Самойлик звернулася до президента Віктора Ющенка і лідера БЮТ Юлії Тимошенко з проханням виїхати закордон.

"Вам некомфортно в Україні, їдьте за її межі! Юліє Володимирівно, їдьте до Англії, печіть млинці своєму зятю! Вікторе Андрійовичу, їдьте до своєї тещі, їжте ці млинці!", - сказала вона.

"Політичним бандитам – тюрми!", - озвучила вона нове гасло коаліції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування