Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали обізвали Тимошенко "фюрером", "біснуватою" і "авантюристкою"

Четвер, 19 квітня 2007, 10:57

Партія регіонів закликає людей не відгукуватися на заклики Юлії Тимошенко виходити на Майдан.

Про це заявила з трибуни парламенту у четвер депутат Партії регіонів Наталя Горбенко.

"Внаслідок останніх дій опозиції політична ситуація в країні наблизилась до вкрай небезпечної межі, точки кипіння. Пройдисвітам залишилося зробити лише крок і країна провалиться в трясовину громадянського протистояння", - - заявила депутат.

За її словами, після подій у середу, всім "нарешті стало зрозуміло, хто і за що бореться в країні".

"Характерно, що політична авантюристка в білому з косою покликала на барикади громадян в той момент, коли уряд Януковича подолав економічну кризу", - зазначила Горбенко.

"Як тільки президент Ющенко публічно заявив про можливість досягти політичної домовленості з коаліцією національної єдності, вона тут же погнала людей у останній і вирішальний бій. Але чи потрібне це людям? Безперечно, ні", - додала депутат.

На думку Горбенко, "суспільство втомилося від істерики фюрера в спідниці, що прикривається народом на барикадах, а сама здатна лише руйнувати економіку".

"Коса, політично стурбованої пані, яка свого часу бездарно керувала урядом, а сьогодні вчить працювати інших, ледь не стала зашморгом на шиї вітчизняної економіки. Сьогодні ця коса міцним вузлом затягується на шиї народу", - заявила депутат.

Вона звинуватила опозицію в тому, що та штовхає президента до більш жорстоких дій, щоб потім "прикритися ним як живим щитом і зробити його винним".

"Вона не приховує бажання взяти президента у заручники, зробити його засобом своїх біснуватих планів", - заявила Горбенко.

Водночас депутат закликала президента до круглого столу, а людей не виходити "боротися за чужі інтереси".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування