Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк готує зустріч Януковича і Ющенка в колі іноземних послів?

Четвер, 19 квітня 2007, 11:41

Прем'єр-міністр Віктор Янукович доручив міністру закордонних справ Арсенію Яценюку підготувати зустріч прем'єра з президентом за участю низки послів іноземних держав як посередників.

Про це з посиланням на джерело в українській делегації, що супроводжує прем'єра під час офіційного візиту до Польщі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Так інформатор пояснив причини, з яких Яценюк не вилетів у складі делегації у Варшаву, як раніше планувалося, залишившись в аеропорту.

За словами співрозмовника агентства, розглядається можливість участі у підготовлюваній зустрічі послів США і Росії Вільяма Тейлора та Віктора Черномирдіна.

Водночас, заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогій, який відбув у складі урядової делегації у Варшаву, не зміг назвати причини, з яких Яценюк не відбув до Польщі.

За словами Хандогія, у середу ввечері його попросили прибути в четвер в аеропорт. "Я мав чи проводжати, чи летіти", - сказав він.

Хандогій зазначив, що візит Януковича в Польщу входить у його компетенцію, оскільки він у міністерстві курирує Європу та США.

Як відомо, у четвер замість Яценюка в складі делегації з прем'єром у Польщу вилетів Хандогій. Перед вильотом Янукович і Яценюк провели 15-хвилинну розмову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...