Яценюк не сварився з Януковичем?

Четвер, 19 квітня 2007, 12:59

Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк скасував свою поїздку до Польщі в зв’язку з наявністю невідкладних доручень від президента Віктора Ющенка та прем’єра Віктора Януковича.

Про це в четвер повідомляє прес-служба МЗС.

"За погодженням з президентом та прем’єром міністр Яценюк відмінив свою поїздку до Польщі у складі згаданої урядової делегації у зв’язку з необхідністю невідкладного виконання в Україні доручень Глави держави та Глави Уряду", - повідомляє прес-служба.

Раніше повідомлялося, що перед вильотом до Варшави, куди прем'єр Віктор Янукович відбув з одноденним візитом для зустрічей із владою, він провів 15-хвилинну розмову з Яценюком.

Як повідомив 5 канал протягом 15 хвилин Янукович і Яценюк сварилися, однак причини суперечки відомі не були. За інформацією телеканалу, після перепалки прем'єр категорично відмовився брати із собою Яценюка до Польщі.

Тому його в поїздці замінив заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогій.

У складі делегації, яка супроводжує Януковича, міністр палива й енергетики Юрій Бойко, міністр економіки Анатолій Кінах, міністр аграрної політики Юрій Мельник.

Також разом з Януковичем до Польщі відбули керівник державної митної служби Олександр Єгоров, голова правління "Укртранснафти" Ігор Кірюшин і депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Ганна Герман.

У ході поїздки Янукович має зустрітися із прем'єром Польщі Ярославом Качинським спочатку у вузькому колі, а потім зустріч продовжиться в розширеному складі.

У другій половині дня Янукович зустрінеться із президентом Польщі Лехом Качинським, а також покладе вінок до Могили невідомого солдата на площі Пілсудського.

У четвер увечері Янукович повернеться в Київ.

, Українські новини, 5 канал

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування