Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко щасливий, що "Україна" звучатиме в усіх європейських кабінетах

Четвер, 19 квітня 2007, 15:09

Президент Віктор Ющенко планує найближчим часом зібрати оргкомітет з підготовки до проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

Про це він заявив під час зустрічі з президентом Федерації футболу Григорієм Суркісом, радником президента Віталієм Кличком та головним тренером національної збірної з футболу Олегом Блохіним, які представляли Україну на тендері "Євро-2012".

Ющенко назвав перемогу України і Польщі унікальним позитивом і наголосив, що це - надзвичайна подія, і він щасливий від рішення УЄФА, повідомляє УНІАН.

Президент переконаний, що це принесе нашій країни не лише матеріальну вигоду – за оцінками експертів, більше 3 млрд. доларів - а найголовніше: це дасть змогу більш глибокої інтеграції України до європейської спільноти.

"Це додатковий стимул, щоб мільйони разів повторювалось слово "Україна" в усіх європейських кабінетах", - сказав Ющенко, також подякувавши делегації за "величезну роботу".

У свою чергу, Суркіс зазначив, що не можна "почивати на лаврах", оскільки це може призвести до негативних наслідків, аж до відміни рішення. Але він переконаний, що цього не станеться.

Голова Федерації футболу висловив упевненість, що політична еліта, бізнес, все суспільство об’єднається навколо проведення чемпіонату.

Також у ході зустрічі члени української делегації наголошували на важливій ролі приїзду на презентацію президентів України та Польщі.

На думку Суркіса, це продемонструвало, що найвищі посадові особи держави зацікавлені у проведенні такого чемпіонату в їхніх країнах і виступають гарантами належної організації і проведення цього заходу.

"Для них (УЄФА) це був шок", - сказав у свою чергу Блохін. Він також пообіцяв, що "Євро-2012" буде одним з найкращих чемпіонатів Європи з футболу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...