Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС поставить турнікети і перевірятиме документи

Четвер, 19 квітня 2007, 18:10

Міністерством внутрішніх справ буде посилено заходи з охорони громадського порядку в місцях проведення масових заходів.

Про це йдеться у зверненні департаменту зв‘язків з громадськістю МВС.

МВС вдається до таких заходів через подані до Київської міської державної адміністрації заявки на проведення масових акцій та інформацію про можливість провокаційних дій з боку екстремістськи налаштованих осіб.

Зокрема, з метою гарантування безпеки людей працівники міліції встановлюватимуть на потенційно складних ділянках розділяючі турнікети, перекриватимуть рух автотранспорту поблизу головних майданів у центрі Києва та здійснюватимуть поверховий огляд підозрілих осіб на предмет виявлення і вилучення заборонених предметів та речей.

З цією ж метою (незалежно від політичного чи ідеологічного представництва громадян) міліція вибірково перевірятиме наметові містечка, розташовані в громадських місцях Києва.

МВС "заздалегідь приносить вибачення киянам та гостям столиці за можливі незручності, зумовлені необхідністю надійного забезпечення громадського спокою та попередження протизаконних проявів у суспільно небезпечних формах".

Водночас міністерство висловлює подяку громадянам, які раніше брали участь у таких заходах, за високу політичну культуру, повагу до закону і толерантність до своїх політичних опонентів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...