Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький викупав сам себе у променях слави

П'ятниця, 20 квітня 2007, 10:50

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що не ухвалював рішення про перенесення Київського зоопарку до Вишгорода.

"Багато ЗМІ розповсюдили інформацію, нібито столичний зоопарк і аеропорт переносять в інше місце. Насправді ж я ніколи не ухвалював рішення стосовно Київського міського зоопарку або аеропорту. Моя позиція однозначна: ці підприємства, як і багато інших, працюватимуть для киян у межах виділених їм земельних ділянок", - сказав Черновецький в інтерв’ю "Хрещатику".

Говорячи про результати своєї роботи на посаді київського мера за цей рік, Черновецький сказав, що навчився бути відкритим.

"На відміну від більшості політиків, я працюю відкрито, не уникаю інтерв’ю, розповідаю про все, що відбувається, зокрема і з політичної точки зору", - сказав він.

Крім того, Черновецький вважає, що за останній рік він зробив "усе, щоб стати хорошим господарником".

"Нині я живу звичайними клопотами міста і намагаюся не реагувати на політичні виклики", - додав він.

Черновецький також вважає, що його політика "є соціально спрямованою, тобто грунтується на допомозі тим, хто найбільше залежить від київської влади: пенсіонерам, інвалідам, малозабезпеченим сім’ям".

Як відомо, раніше газета "Дело" писала про те, що Київська міськдержадміністрація має намір перенести Київський зоопарк у Вишгород, а 40 га території, що звільниться, віддати інвесторам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...