Кириленко, Луценко і праві ще не дійшли до адекватного розподілу

П'ятниця, 20 квітня 2007, 12:49

"Наша Україна", "Народна самооборона Юрія Луценка" та "Рух – Українська правиця" створять єдиний блок для участі в дострокових парламентських виборах, якщо дата виборів буде перенесена.

Про це заявив депутат від "Нашої України" В’ячеслав Коваль, повідомляє УНІАН.

Він наголосив, що така домовленість існує вже третій день. При цьому, за його словами, вона є поки що усною і у письмовому вигляді не оформлена.

Відповідаючи на запитання, коли може бути підписана письмова угода, Коваль сказав, що "прогнози - річ невдячна", однак припустив, що це може статись через тиждень.

При цьому, за словами депутата, остаточне рішення буде прийняте тільки тоді, коли з’явиться відповідний указ про перенесення дати виборів, а також після того, як усі політичні сили, які мають намір увійти до блоку, проведуть свої партійній з’їзди.

На думку Коваля, створення такого блоку "дозволить успішно боротися під час дострокових виборів і не перетворити їх на чергове витрачання фінансових ресурсів".

Коваль зазначив, що блок розраховує на дострокових виборах на підтримку 25% громадян.

Він також повідомив, що вже досягнута домовленість щодо алгоритму розподілу місць у виборчому списку між політичними силами, що входитимуть до блоку.

При цьому він відмовився сказати, скільки відсотків у виборчому списку дістанеться кожній політичній силі, зазначивши лише, що це буде "адекватний розподіл".

Також, відповідаючи на запитання, чи визначена вже перша п’ятірка виборчого списку майбутнього блоку, Коваль зазначив, що "до цього справа поки не дійшла".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News