Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашій Україні" не світить ще одна партія. Але про блок можна говорити

П'ятниця, 20 квітня 2007, 12:52

Лідер УНП Юрій Костенко категорично спростовує інформацію про те, що ніби-то Українська народна партія має намір увійти до "Нашої України" після виведення зі складу цього блоку ПППУ, і веде з цього приводу сепаратні переговори.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу партії.

Костенко зазначив, що "після створення блоку "Рух -Українська Правиця" УНП розглядає як суб'єкт переговорів "Правицю" і не вестиме перемовин щодо входження в той чи інший блок окремо від "Правиці".

"Цю позицію я повідомив керівництву "Нашої України", - додав лідер УНП.

Як відомо, у п'ятницю член фракції "Наша Україна" В'ячеслав Коваль повідомив, що "Наша Україна", "Народна самооборона" Юрія Луценка та "Рух-Українська правиця" мають намір створити єдиний блок для участі у дострокових парламентських виборах, якщо дата виборів буде перенесена.

У свою чергу лідер Народного Руху Борис Тарасюк вважає можливою конфігурацією створення широкого формату блоку "Наша Україна", до якого би увійшли "Рух - Українська правиця", "Народна самооборона" і НСНУ.

Тарасюк відзначив, що зараз проходять консультації з приводу відповідної конфігурації політичних сил, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу НРУ.

"І ці консультації проходять з урахуванням нової політичної реалії, а саме створення політичного блоку "Рух - Українська правиця", - уточнив політик.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування