Янукович просить виставити вартових

П'ятниця, 20 квітня 2007, 15:23

Прем'єр-міністр Віктор Янукович наголошує на неможливості використання правоохоронних органів для врегулювання політичних конфліктів.

"Головне занепокоєння викликає притягнення правоохоронних органів для тиску на інші державні установи", - сказав Янукович, відкриваючи екстрене засідання Кабінету міністрів у п'ятницю.

"Треба зробити все, щоб унеможливити притягнення правоохоронних органів для вирішення політичних конфліктів", - додав прем'єр.

За його словами, на зустрічі з президентом "в черговий раз відбувся обмін думками з цього приводу з урахуванням ситуації, що склалася, і рішення ПАРЄ".

При цьому Янукович закликав членів уряду і керівників правоохоронних органів бути якомога відвертішими і "не політизувати" свої доповіді на засіданні Кабміну.

"Я просив би, щоб ви надавали неполітизовану, достовірну інформацію, щоб ми дійсно могли досягнути головної мети – громадянського спокою", - зазначив прем'єр.

Крім того він попросив членів уряду надати інформацію щодо порядку роботи державних установ і стратегічно важливих об'єктів.

"На цей час, непростий, нам треба буде встановити порядок, який би забезпечував безперервну роботу уряду, щоб ми на ці дні мали вартових", - додав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...