Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз заздалегідь просить не показувати "Кузькіну мать"

П'ятниця, 20 квітня 2007, 16:11

Голова Верховної Ради Олександр Мороз наголошує, що після вирішення політичного конфлікту сторона-переможець не повинна використовувати важелі для помсти політичним опонентам.

"Я хотів би, щоб ми, подолавши цю штучно створену скруту, не намагалися з'ясовувати стосунки, що от ми вам покажемо Кузькіну мать", - сказав він на екстреному засіданні Кабміну.

На переконання Мороза, усім силам конфлікту "треба заспокоїтись, домовитись і знайти оптимальне рішення для України, бо іншого виходу у держави немає".

Він наголосив на необхідності пошуку компромісу, бо" всі причини, за які чіплялися авантюристи, всі вони зняті".

"Я думаю, що ця авантюра минеться і ми всі вийдемо з неї сильнішими, і будемо мати свій досвід, передбачивши застереження в тому числі правового характеру", - зазначив спікер.

При цьому Мороз нагадав 90 ст. Конституції, в якій, за його словами, Верховна Рада залишається діючою до складання присяги новим її складом.

"Цю тему ніхто не коментує в Європі, у ПАРЄ з подивом і сміхом сприймають тезу, що парламенту немає, бо указ президента виданий", - розповів спікер.

Тому Мороз порадив усім дочекатися рішення Конституційного Суду, наголосивши, що парламент продовжує виконувати свої функції "в робочому режимі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...