Волинець унюхав, що Станік була п'яна?

П'ятниця, 20 квітня 2007, 18:53

Депутат Верховної Ради від фракції блоку Юлії Тимошенко Михайло Волинець просить Генеральну прокуратуру дати правову оцінку діям міліції в будинку Конституційного Суду.

Про це він повідомив журналістам на прес-конференції.

"Я зараз підготував і відправив у Генпрокуратуру позовну заяву у зв'язку зі здійсненням злочину з боку співробітників міліції", - сказав Волинець.

Відповідно до його заяви, суддя КС Сюзанна Станік кілька разів ударила його по обличчю.

Він розповів, як біля КС Станік його ображала словами, які "він не зважиться повторити".

"Крім, коли вона до мене підійшла, перше, що мене вразило як людину непитущу, це запах алкоголю", - відзначив Волинець, припустивши, що "вона була п'яна".

Він повідомив, що 20 квітня співробітники міліції не пускали його в КС і застосували сльозоточивий газ проти народних депутатів.

Крім того, Волинець подав позовну заяву в МВС і один з райсудів Києва.

Він також спростував заяву МВС про те, що депутати від БЮТ зривали погони з міліціонерів у КС, і допустив, що це зробили самі міліціонери.

Раніше Волинець просив Генеральну прокуратуру розібратися в інциденті з його побиттям біля Конституційного Суду 18 квітня.

Депутат Ради Давид Жванія (фракція "Наша Україна") заявив, що 18 квітня співробітники Міністерства внутрішніх справ завдали йому тілесні ушкодження при розблокуванні входу в Конституційний Суд.

, Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News