Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко заявляє, що Верховної Ради більше не буде

П'ятниця, 20 квітня 2007, 20:07

Лідер Нашої України В’ячеслав Кириленко заявляє, що навіть в разі негативного рішення Конституційного Суду щодо указу президента про розпуск парламенту, Верховна Рада не зможе працювати.

Про це Кириленко заявив зі сцени на мітингу на Європейській площі в п’ятницю в Києві.

"Верховна Рада згідно Конституції навіть після непрогнозованого чи корумпованого рішення КС припинить своє існування. Бо в ній лишиться лише 240 депутатів, а треба більше 300", - заявив Кириленко.

"Вони продовжать приймати незаконні рішення, і український народ все одно скаже "ні" такій Верховній Раді", - додав він.

"Тому наша вимога до цієї зРади – забрати портфелі, відірвати сідниці від крісел, до яких ці сідниці вже намертво приросли і йти на вибори", - наголосив Кириленко.

Він також висловив думку, що демократичні сили переможуть на виборах.

"Опозиція об'єдналася і в парламенті і поза парламентом... Зараз на цьому майдані присутня вся демократична Україна. Вони (коаліція) підуть від влади, і в результаті демократичних прозорих виборів їх чекає поразка", - заявив він.

Кириленко також позитивно оцінив заяву президента про можливість призупинення дії його указу про розпуск парламенту.

"Президент сьогодні вкотре сказав, що ніякого відступу від виборів не буде. Указ буде діяти. Якщо і буде призупинений, то тільки щоб ми прийняли те рішення, яке дозволить людям, що хотіли б голосувати за наших опонентів, зробити це", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування