Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат-опозиціонер біля КС залишив міліцію без погонів

Субота, 21 квітня 2007, 13:44

Міністерство внутрішніх справ заявляє про образу правоохоронців біля будівлі Конституційного суду у суботу зранку.

Як повідомляє центр громадських зв’язків МВС, на 7 годину біля будівлі КС зібралось до 6 тисяч прихильників парламентсько-урядової коаліції та до 2 тисяч від опозиції.

При цьому, щоб запобігти будь-яких сутичок між пікетуючими та для підтримання громадського у декількох місцях були виставлені загороджувальні ланцюжки з працівників міліції.

Близько 8-ї години, повідомляє МВС, неподалік від рогу вулиць Леонтовича та Саксаганського колона прихильників опозиції кількістю близько 200 осіб зупинилась біля ланцюжка правоохоронців, які оточили пікетуючих представників Партії Регіонів, Комуністичної та Соціалістичної партії України.

Група громадян в кількості до 10 осіб на чолі з народним депутатом від опозиції, який очолював ходу, спробували пройти крізь ланцюг працівників міліції до будівлі Конституційного суду.

"Депутата Верховної Ради України пропустили без перешкоди, а інших громадян до пікетуючих інших політичних сил не пропустили. Тоді нардеп спробував провести супроводжуючих за допомогою сили. При цьому він зірвав з форменого одягу кількох правоохоронців погони та головні убори й кинув їх на землю", - заявляють у МВС.

Водночас у повідомленні наголошується, що під час цього інциденту з боку працівників міліції фізична сила до будь-яких громадян не застосовувалась.

"З місця пригоди вилучено речові докази - погони з ознаками відриву. Ця подія зареєстрована в Голосіївському РУ ГУМВС України в м. Києві. Проводиться перевірка", - зазначають у МВС.

Водночас прізвище депутата від опозиції у повідомленні не вказується.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...