Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз обговорив із жінками гріхи Станік

Субота, 21 квітня 2007, 14:13

Голова Верховної Ради Олександр Мороз вважає, що Секретаріат президента штучно затягує розгляд указу про дострокове припинення повноважень парламенту Конституційним Судом.

Про це він заявив у ході Всеукраїнської конференції Союзу жінок України "За майбутнє дітей", що проходить у суботу в Києві, передає Ліга.

При цьому Мороз вказав на представника президента в КСУ Володимира Шаповала, який, за його словами, на три дні розтяг свій виступ у КСУ і нічого не повідомив по суті справи.

Крім того, Мороз вказав на ситуацію, пов'язану з суддею КСУ Сюзанною Станік. На думку спікера, "якщо за нею є гріх", то відповідні органи повинні провести розслідування. "Усе це свідчить про те, яким чином здійснюється тиск", - підкреслив спікер.

Разом з тим, Союз жінок України "За майбутнє дітей" стурбований загостренням політичної кризи в Україні, викликаної указом президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

Про це йдеться у зверненні IX Всеукраїнської конференції союзу жінок.

У зв'язку з цим Союз жінок закликав президента виявити політичну мудрість і разом з Головою ВР і главою уряду забезпечити нормальні умови для роботи Конституційного Суду, а також політичними методами за столом переговорів зупинити розкол у суспільстві й повернути суспільство на шлях консолідації.

Крім того, як повідомляє прес-служба СПУ, головою Союзу жінок України "За майбутнє дітей" обрано голову Фонду держмайна Валентину Семенюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування