Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Убивці Курочкіна вбили ще й директора "Озерки"?

Субота, 21 квітня 2007, 17:33

Правоохоронні органи затримали ряд осіб, що підозрюються в причетності до убивства російського бізнесмена Максима Курочкіна, директора дніпропетровського ринку "Озерка" Володимир Воробйова і здійсненні ряду інших тяжких злочинів.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в суботу в прес-службі Генеральної прокуратури України.

"За дорученням слідчих органів Генеральної прокуратури України співробітники МВС і СБУ затримали ряд осіб, які обґрунтовано підозрюються в причетності до здійснення навмисних убивств Курочкіна, Воробйова і ряду інших тяжких і особливо тяжких злочинів", - повідомили в Генпрокуратурі.

Реклама:

"Виконуючи завдання спеціально створеного для цього (розкриття навмисних убивств) штабу, співробітники Генпрокуратури, міліції і СБУ провели ряд спільних слідчо-оперативних заходів", - відзначили в прес-службі, підкресливши, що за результатами цих заходів і були затримані особи, підозрювані в здійсненні цих злочинів.

"Через те, що повідомлення інших даних по цій справі може зашкодити досудовому слідству... надання більш детальної інформації про обставини, що відомі на сьогодні слідству, будуть суперечити Кримінальному кодексові України", - підкреслили в Генпрокуратурі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування