"Наша Україна" вже пройшла точку неповертання у Раду?

Понеділок, 23 квітня 2007, 12:37

"Наша Україна" передала до Центральної виборчої комісії документи про дострокове припинення повноважень депутатів, обраних за списком блоку "Наша Україна".

Про це заявив заступник голови Центрвиконкому "Нашої України" Віталій Бондзик, повідомляє прес-служба партії.

"20 квітня представники блоку "Наша Україна" передали до Центральної виборчої комісії документи з міжпартійного з’їзду, який відбувся 19 квітня", - заявив він.

Реклама:

За словами Бондзика, у пакеті документів, переданих до ЦВК, є рішення міжпартійного з’їзду про скасування реєстрації кандидатів у народні депутати, які відповідно до статті 96 закону про вибори вважаються необраними.

"До Центральної виборчої комісії також передане рішення міжпартійного з’їзду про виключення ПППУ зі складу Блоку "Наша Україна", а також дострокове припинення повноважень народних депутатів, обраних за списком блоку "Наша Україна" (квота ПППУ), які порушили угоду про утворення блоку та приєдналися до антикризової коаліції", - наголосив Бондзик.

Водночас, у прес-службі ЦВК підтвердити цю інформацію "Українській правді" пообіцяли лише в другій половині дня.

Як відомо, раніше "Наша Україна" і БЮТ заявили про складання депутатами обох фракцій депутатських повноважень для того, щоб дати президенту Віктору Ющенку додатковий привід провести дострокові вибори до Верховної Ради.

ВІДЕО ДНЯ

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко також повідомила, що депутати БЮТ написали заяви про вихід з фракції на ім’я президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування