Кияни готові вигнати Черновецького в шию

Понеділок, 23 квітня 2007, 13:23

Більше половини киян негативно оцінюють діяльність мера Києва Леоніда Черновецького і готові голосувати за його відставку.

Про це заявив соціолог Сергій Макєєв у понеділок на прес-конференції, присвяченій року діяльності нової київської влади, повідомляє Ліга.

За результатами соцдослідження, проведеного громадською організацією "Українське демократичне коло" на замовлення Інституту політики в квітні у Києві, половина киян (51%) оцінюють нинішню політичну ситуацію в столиці як напружену.

53% опитаних незадоволені життям у Києві, 56% негативно оцінюють діяльність міської влади за рік її роботи, 48% киян підтримують пропозицію про розпуск Київради і проведення позачергових виборів, 60% киян негативно оцінюють діяльність нинішнього мера Черновецького за рік його роботи.

При цьому 40% з числа тих, хто раніше голосував за Черновецького, зараз вважають, що зробили неправильний вибір.

За словами Макєєва, відповідно до опитувань, у випадку, якби в Києві був проведений референдум про відставку мера, то в ньому взяли б участь 56% опитаних, з яких 61% проголосували б за відставку Черновецького.

Макєєв при цьому наголосив, що, таким чином, якби у Києві був організований референдум за відставку нинішньої міської влади, то в Черновецького більше не було б шансів стати мером Києва.

Інститут політики певний час очолював член БЮТ Микола Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування