Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розбиратися з Україною тепер будуть євродепутати

Понеділок, 23 квітня 2007, 15:30

У середу, 25 квітня 2007 року, Європейський парламент під час пленарного засідання розгляне політичну ситуацію в Україні.

Із закликом розглянути ситуацію в Україні 3 квітня 2007 року до Європарламенту зверталася Європейська асоціація українців.

Ініціатива була підтримана рядом депутатів і обговорена на засіданнях комітету із закордонних справ Європарламенту і делегації по співпраці ЄС та України.

"Очевидно, розгляд питання в Європарламенті відбудеться з метою отримання вичерпної інформації щодо політичних подій в Україні, тенденцій та перспектив розвитку ситуації", - зазначається у повідомленні Європейської асоціації українців.

У зв'язку із запланованими слуханнями Європейська асоціація українців направила 23 квітня 2007 року спеціальне звернення до Європарламенту.

У ньому асоціація закликає Європарламент прийняти заключну заяву за підсумками обговорення, в якій визнати кризу політичної системи в Україні, необхідність стабілізації політичної ситуації та закликати Україну вирішувати політичні конфлікти виключно демократичними засобами, в тому числі й через процедуру дострокових виборів.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування