Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" обізвала Кінаха голим

Понеділок, 23 квітня 2007, 15:55

Член фракції "Наша Україна" Ксенія Ляпіна вважає, що міністра економіки Анатолія Кінаха не допускають до інформації про бюджет і прямого прийняття рішень щодо фінансування.

Так депутат прокоментувала слова Кінаха про те, що коштів у резервному фонді держбюджету не достатньо для проведення дострокових виборів, хоча він не знає, скільки там грошей, повідомляє прес-служба блоку.

"З огляду на те, що Анатолій Кінах не може сьогодні чітко відповісти на питання, скільки є коштів у резервному фонді держбюджету, стає очевидно, що його брали туди не для того, щоб він володів повною інформацією про державний бюджет", - зазначила Ляпіна.

"Людина, яка називає себе міністром економіки, обмежується якимись загальними фразами і не називає жодної конкретної цифри", - додала вона.

При цьому Ляпіна зазначила, що "складається враження, що він просто не допущений до жодної інформації про бюджет і, тим більше, до прямого прийняття рішень з приводу фінансування".

"Напевно, його просто взяли до Кабміну виконувати рішення "згори", - наголосила депутат. Крім того вона додала, що "Кінах у Кабміні – голий король".

Як відомо, у понеділок Кінах не зміг уточнити, скільки грошей є у резервному фонді держбюджету, зазначивши лише, що їх там залишилося значно менше, ніж потрібно для фінансування дострокових парламентських виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування