Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович висловив жаль з приводу смерті друга українців Єльцина

Вівторок, 24 квітня 2007, 08:05

Прем’єр-міністр Віктор Янукович висловив співчуття у зв’язку зі смертю першого президента Російської Федерації Бориса Єльцина.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Кабміну.

"З почуттям глибокої скорботи в Україні сприйняли звістку про передчасну смерть видатного державного і політичного діяча - першого президента Російської Федерації Бориса Миколайовича Єльцина", - зазначає прем’єр.

"В Україні добре знають, який вагомий внесок зробив Борис Миколайович у становлення Російської Державності й утвердження демократичних принципів. Саме в період його перебування на посаді президента Російської Федерації були закладені основи дружніх відносин і плідного співробітництва між нашими державами й народами", - йдеться в урядовій телеграмі.

У документі також зазначається, що "завдяки активній і послідовній діяльності Бориса Миколайовича на високому державному посту були вирішені вузлові питання двосторонніх відносин, покладений початок стратегічному партнерству між нашими державами".

"Пам`ять про Бориса Миколайовича Єльцина - вірного друга українського народу - назавжди залишиться в наших серцях. У ці жалобні дні ми сумуємо разом із громадянами Російської Федерації і розділяємо біль непоправної втрати", - говориться у співчутті.

Янукович від імені уряду і від себе особисто висловив щирі співчуття Наїні Йосипівні Єльциній, а також усім рідним і близьким першого президента Російської Федерації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: