БЮТ не проти переговорів, "але спочатку стільці"

Вівторок, 24 квітня 2007, 10:07

Один з членів БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що БЮТ повернеться до роботи у сесійній залі Верховної Ради лише після дострокових виборів парламенту.

Так Турчинов прокоментував різні версії ЗМІ щодо перспектив повернення фракції БЮТ до зали пленарних засідань, повідомляє прес-служба блоку.

"БЮТ неодмінно повернеться до роботи в парламентській залі. Але це станеться вже після дострокових виборів і у складі Верховної Ради VI-го скликання", - зазначив один з членів БЮТ.

"Ця Верховна Рада припинила своє існування 2 квітня після відповідного указу президента. У цьому питанні варто поставити крапку", - наголосив він.

Він додав, що "фракція БЮТ виступає проти бодай тимчасової реанімації ради V-го скликання; всі зміни до законодавства, в тому числі й до виборчого, треба вносити уже в складі наступного парламенту".

"Загалом, ми не проти переговорів, як методу розв'язання політичного конфлікту. Але не в цьому випадку", - зазначив Турчинов.

"Оскільки бачимо, що будь-яке відтермінування виборів використовується екс-коаліцією виключно для здійснення провокацій, тиску на судову владу та організацію репресій з допомогою силових структур", - пояснив він.

"Тому наша позиція сьогодні: ніяких круглих столів. Усі переговори будемо проводити після виборів", - заявив Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News