Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ пропонує Морозу посадити депутатів на палі і пустити по Дніпру

Вівторок, 24 квітня 2007, 13:02

За дорученням голови Верховної Ради Олександра Мороза керівників фракцій парламенту було ознайомлено з телеграмою мешканця Москви, в якій він пропонує "судити та лінчувати" винуватців хаосу у країні.

"Керівникам парламентських фракцій апарат Верховної Ради надіслав листа від мешканця Москви, такого собі Івана Івановича Мазура", - йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ.

"Цей цікавий документ отримала і фракція БЮТ. Здивуванню керівництва БЮТ і депутатів не було меж - у документі за підписом Олександра Мороза пропонується "судити і лінчувати". Дослівно на мові оригіналу: "Виновных создания хаоса в стране судить и линчевать", - зазначає БЮТ.

Прес-служба додала до повідомлення копію документу, "щоб українське суспільство могло побачити рівень тяжкого маразму людини, яка дала санкцію на тиражування цього листа".

БЮТ також висловлює подив, "що Мороз розсилає депутатам листи тільки від мешканців Москви" і "наполегливо радить Олександру Олександровичу терміново прислати листи, наприклад, з африканських країн, де способи тортур є більш вишуканими".

"Негайно слід запропонувати садити депутатів у мішки з щурами, закопувати їх голими у мурашники або скористатися досвідом з української історії і всіх "виновных" посадити на палі і пустити по Дніпру", - зазначається у повідомленні.

Також прес-служба БЮТ закликає коаліцію "негайно публічно засудити Мороза, який закликає лінчувати винних у хаосі, тобто саму коаліцію, яка, порушуючи Конституцію, вже кілька тижнів саботує указ президента про дострокове припинення повноважень ВР".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування