Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кільчицька вирішила розігнати ринки під мостами від гріха подалі

Вівторок, 24 квітня 2007, 13:50

Київська міська державна адміністрація вивчає можливість ліквідації ринків під мостами й естакадами.

Про це журналістам повідомила заступник голови Київміськадміністрації Ірена Кільчицька.

"Зараз мова йде не тільки про цей міст (біля ст. метро "Шулявська), мова йде про міст на Святошин і ще в декількох місцях, під якими йде торгівля, але, на жаль, розігнати її так, як ми це зробили на Хрещатику, цивілізованим або навіть нецивілізованим способом неможливо без рішення Київради", - заявила Кільчицька.

Вона повідомила, що буде виступати з пропозицією ліквідувати ринки під мостами на сесіях Київської міської ради в квітні і травні.

За її словами, підприємці, які торгують на речовому ринку на Проспекті перемоги, 48-а біля станції метро "Шулявська", мають усі належним чином оформлені документи на торгівлю й оренду земельної ділянки під розміщення ринку, рішення про що було ухвалено в 2004 році.

Кільчицька зазначила, що за увесь час роботи цього ринку між різними підприємцями, які є представниками кавказьких національностей або африканських країн, постійно виникають етнічні розборки і скандали щодо одне одного.

При цьому Кільчицька нагадала, що на цьому ринку неодноразово виникали пожежі, які ставлять під загрозу безпеку городян і автомобілістів, які користуються мостом над ринком.

Як відомо, 1 особа госпіталізована з отруєнням продуктами горіння в стані середньої важкості через пожежу 23 квітня на речовому ринку по проспекту Перемоги, 48-А, біля станції метро "Шулявська".

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...