Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах припинив емоційні війни і вигнав від себе "нашоукраїнців"

Вівторок, 24 квітня 2007, 14:45

Український союз промисловців і підприємців зняв з посад віце-президентів Станіслава Довгого та Миколу Онищука, які є депутатами від ПППУ у фракції "Наша Україна", і вивів їх зі складу правління.

Таке рішення схвалено 23 квітня на засіданні правління УСПП, що пройшли під керівництвом міністра економіки, президента УСПП Анатолія Кінаха, повідомляє прес-служба УСПП.

Як передає "Обком" з посиланням на "Українські новини", у цілому зі складу правління УСПП виведено 8 осіб і введено 2 нових - голова правління аудиторської фірми "Профі-аудит" Світлана Корнілова та гендиректор товариства "Теркурій-2" Василь Чубак.

Крім того, створено 2 нові комісії УСПП: комісія з питань спонсорства й меценатства в сфері підтримки й розвитку духовності, культури, освіти та спорту, який очолила гімнастка Лілія Підкопаєва, та комісія з питань зовнішньої реклами.

УСПП також ухвалив звернення до політичних сил України, у якому вимагає припинити емоційні війни і знайти механізми спільного розв’язання ситуації заради національних інтересів.

Як відомо, у квітні депутати Верховної Ради Микола Онищук та Станіслав Довгий (обоє - фракція блоку "Наша Україна"), які раніше входили у Партію промисловців та підприємців, вступили в партію "Народний Союз Наша Україна".

Блок "Наша Україна" на міжпартійному з'їзді 19 квітня виключив зі свого складу Партію промисловців і підприємців.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування