Януковичі довідалися про провокації від Тимошенко і Кириленка

Вівторок, 24 квітня 2007, 18:01

Партія регіонів заявляє про те, що опозиція планує здійснити провокації, щоб дискредитувати сили коаліції.

Про це заявив член парламентської фракції Партії регіонів Андрій Пінчук, передає прес-служба Партії регіонів.

За його словами, від "джерела, яке заслуговує довіри" йому, стало відомо, що "найближчим часом опозиція планує здійснити в столиці ряд масштабних провокацій, спрямованих на дискредитацію, Партії регіонів і її численних прихильників".

"Відповідно до інформації, у провокаціях будуть задіяні близько 2 тисяч спеціально підготовлених бойовиків, яким уже поставлена задача масових порушень громадського порядку в різних районах Києва", - говориться у повідомленні.

За інформацією Пінчука, передбачається, що "молодчики, використовуючи символіку Партії регіонів, спробують громити вітрини магазинів, припарковані легкові автомашини, здійснювати різні протиправні дії щодо городян, включаючи грабежі і публічні образи, провокувати на масові бійки справжніх прихильників Коаліції".

У зв'язку з цим, у штабах наметових містечок від коаліції здійснюється комплекс заходів, "покликаних мінімізувати погрозу подібного розвитку подій".

З інформацією про провокації з метою її перевірки і відповідної реакції у випадку підтвердження ознайомлене керівництво правоохоронних органів, які відповідають за суспільний порядок у столиці, - зазначається у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування