"Регіони" обізвали "Нашу Україну" безкультурною та безграмотною

Вівторок, 24 квітня 2007, 18:01

Партія регіонів звинувачує "Нашу Україну" в тому, що використовуючи слово "азіатський", вона ображає партнерів України, які знаходяться в азійському регіоні.

Так Партія регіонів коментує слова "Нашої України", яка висловилася щодо інтерв'ю прем'єра Віктора Януковича польській газеті "Дзенік".

"Брак політичної культури, налаштованість на провокації та провінційне розуміння демократичних засад і принципів – такі характеристики разом з непрофесійністю, на жаль, завжди були притаманні прес-службі "Нашої України", - йдеться у повідомленні прес-служби "Регіонів".

"І це не раз ставало причиною непорозумінь, ба навіть конфліктів партії "Наша Україна" з іншими партіями", - додає Партія регіонів.

На їхню думку, "остання заява прес-служби "НУ" свідчить, що навіть наведені вище оцінки є надто лагідними, якщо говорити про професійний рівень керівників цієї прес-служби".

"Чого варте, наприклад, саме означення "азіатські регіони", яке у дуже негативному розумінні вживає прес-служба "Нашої України", - зазначається у повідомленні.

"Якби автори заяви проконсультувалися з президентом Ющенком, готуючи свій текст, то Віктор Андрійович роз'яснив би їм, що вживати означення "азіатський" у негативному розумінні – це означає образити всіх наших партнерів, з якими Україна співпрацює і які знаходяться в азійському регіоні", - пояснює прес-служба.

За її повідомленням, "це також великий гріх по відношенню до демократичних засад, які не передбачають, що мешканці центральних чи західних регіонів чимось кращі, ніж мешканці східних регіонів".

"Це також груба помилка і стосовно загальновживаних норм політичної лексики. Дивно, як цього не розуміє прес-служба партії, яка відносить себе до демократичних сил", - зазначає прес-служба Партії регіонів.

"Ми залишимо без уваги брутальний тон та безпідставні звинувачення на адресу прем'єр-міністра, які містяться у цій заяві", - заявляють "Регіони".

"Бо розуміємо: голос, який волає з вуст речників "НУ" – це безсилий крик розгублених людей, які самі себе загнали в кут власною зарозумілістю, арогантністю та низькою освіченістю", - пояснює прес-служба.

"Нам жаль, що хоч і невеликих рейтингів, але все ж чисельна партія "Наша Україна" змушена послуговуватися такою непрофесійною прес-службою", - додає Партія регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...