Чоловік Станік упевнений, що без неї в суді був би "висяк"

Вівторок, 24 квітня 2007, 18:19

Чоловік судді Конституційного Суду Сюзанни Станік Вадим Долганов відмовляється назвати, якою нерухомістю володіє його родина.

"Мені це нецікаво. Чому ви лізете в моє особисте життя й особисте життя моєї дружини? Що в нас є? Чого в нас немає?", - заявив він в інтерв'ю УНІАН, коментуючи обвинувачення на адресу дружини про одержання нерухомості на 12 мільйонів доларів.

"Вони обвинуватили мою дружину, суддю Станік, що вона одержала хабар від нафтогазової компанії. Це було сказано главою СБУ. Окей, від цього будемо танцювати. Буде рішення суду, захоче після цього суддя Сюзанна Станік сказати про своє особисте життя і я, то скажемо, не захочемо – не скажемо", - додав Долганов.

Що стосується оприлюдненої в Інтернеті нібито розшифровки розмов Станік із заступником міністра Оленою Лукаш, то Долганов заявив: "Це не розшифровка, це пісня".

"Лєну Лукаш я знаю ще з 2004 року. Хоч би зліпили це нормально, а то приписувати Лєні слова: Донбас порожняк не жене. Якийсь примітив складав цей текст, зовсім не вивчаючи манеру мови своїх персонажів", - заявив чоловік судді.

Він також спростував обвинувачення депутата Волинця в тому, що Сюзанна Станік була п'яна, коли вдарила його по обличчу біля будинку КС.

"Штатний провокатор Волинець кричить, що суддя п'яний і наколотий, хоча всі знають, що це нісенітниця. Ну от, подивіться знімки, вони досить виразні. Ви – жінка, ви йдете на роботу, і раптом здоровань удвічі більший за вас кричить: ви – п'яні. Тут не треба говорити про мораль, це справа для правоохоронних органів. І, напевно, усього цього б не було, якби філолог Наливайченко не вискочив як чорт із табакерки", - заявив Долганов.

За його словами, все це робиться, щоб вивести суддю Станік з рівноваги.

"Та й потім, обрання моєї дружини заступником голови Конституційного Суду було для неї важким тягарем. Її довго вмовляли. Але люди там недосвідчені, і тому вона погодилася. Сенс їй працювати в суді? Вона була міністром, вона була постпредом, послом. Вона не рветься ні у владу, ні в списки ", - відзначив він.

"Ситуація очевидна, якби вдалося вибити суддю Станік, самого досвідченого в суді юриста, то там був би повний висяк, вибачите, інші б просто побоялися брати на себе розгляд цієї справи", - вважає Долганов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування