Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зібрав Ахметова, Таруту і Коломойського під футбол

Вівторок, 24 квітня 2007, 21:23

Президент Віктор Ющенко очолив оргкомітет з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Відповідний указ розміщено на сайті президента у вівторок.

Також своїм указом Ющенко зобов’язав Кабмін підготувати та подати у двомісячний строк на розгляд оргкомітету план заходів на 2007 – 2012.

Згідно із планом має бути вирішено питання щодо прискорення будівництва, реконструкції стадіонів в Дніпропетровську, Донецьку, Києві, Львові, Одесі та Харкові з метою приведення таких об'єктів у відповідність із технічними характеристиками світового рівня та введення в експлуатацію до 2010 року.

Також уряд має забезпечити функціонування транспортної мережі, аеропортів, збільшення обсягів та поліпшення якості транспортних послуг та розробити заходи з розвитку туризму на 2008 – 2012.

Згідно із указом уряд має забезпечити безпеку та охорони громадського порядку в згаданих містах.

Фінансування відповідних заходів має відбутися за рахунок коштів Державного бюджету України та інших джерел, не заборонених законодавством.

До оргкомітету також увійшли глава секретаріату Віктор Балога, його заступник Іван Васюник, президент Федерації футболу Григорій Суркіс, бізнесмени Ринат Ахметов, Сергій Тарута та Ігор Коломойський, губернатори згаданих областей та інші.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування