Азаров зробив всім зауваження

Середа, 25 квітня 2007, 10:27

Перший віце-прем'єр Микола Азаров вимагає від керівників регіонів безперебійно здійснювати соціальні платежі.

"Окремо хочу звернутися до керівників регіонів – від вас безпосередньо залежить вчасне і повне фінансування соціального захисту населення", - сказав Азаров, відкриваючи засідання Кабміну у середу замість прем’єра Віктора Януковича, який відбув у Росію на поховання Бориса Єльцина.

Азаров заявив, що уряд забезпечить перерахування всіх коштів на соціальні виплати на місця.

Реклама:

"Зробіть і ви все можливе, щоб у людей не було нарікань. Політична напруженість мине, а ставлення людей до вас, увага чи образа щодо дій чиновників – вони залишаться", - підкреслив Азаров.

Він також підкреслив, що в нинішній ситуації єдиним шляхом виходу з кризи є дотримання законів.

"Ще одне зауваження для всіх – досконалих законів не існує, але не існує і досконалих людей. Тому єдиний спосіб благополучного співіснування в суспільстві – це безумовне виконання законів, дотримання права, а не політичної доцільності", - зазначив він.

ВІДЕО ДНЯ

Азаров підкреслив, що уряд піклується про соціально незахищені верстви населення.

"Турботу уряду відчувають і пенсіонери. У першому кварталі 13 мільйонів людей отримали пенсії на третину більше, ніж за аналогічний минулий період", - сказав Азаров.

"Темпи зростання економіки за перший квартал складають 8%, а інфляція – всього 1,3%. Вісім місяців роботи нашого уряду – це вісім місяців цінової стабільності. Коли ще інфляція була такою помірною за таких високих темпів економічного зростання? Ніколи!" – заявив Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування