Януковичі "злигалися" з криміналітетом і готують провокації?

Середа, 25 квітня 2007, 11:52

"Наша Україна" заявляє, що Партія регіонів домовляється з кримінальними авторитетами про організацію провокацій у Києві.

Про це заявив заступник голови партії “Наша Україна” Ігор Кріль, повідомляє прес-служба партії.

“Як нам стало відомо, 22-23 квітня “регіонали” мали контакт з авторитетними представниками кримінального середовища столиці на прізвиська “Сєдой” та “Джигіт”. “Авторитети” є відповідальними за вербування та участь вихідців з кримінального середовища у вуличних акціях протесту на підтримку дій “антикризової” коаліції”, - сказав Кріль.

За його словами, всього зібрано близько 50 осіб, групи поділені на бригади по 5 осіб кожна.

Керівники цих бригад, за словами Кріля, в разі необхідності повинні будуть спрямовувати своїх підлеглих у лави “помаранчевих” для вчинення провокацій під помаранчевими прапорами, "зокрема, організацією бійок з представниками правоохоронних органів".

"Крім цього, старших груп було проінструктовано на випадок необхідності про вчинення окремих провокацій і у власному, “біло-блакитному” таборі (бригадирам видано по 2 піротехнічних вибухопакети)”, - сказав він.

За словами Кріля, вказана група знаходиться у так званому "резерві", а за день "простою" кожен учасник отримує по 250-300 гривень.

"За результатами вдало проведеної операції, зачинщикам провокацій обіцяно 10 тисяч доларів”, заявив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News