МВС звинувачує СБУ в тому, що вона сполохала справжніх вбивць Курочкіна

Середа, 25 квітня 2007, 12:19

У Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що передчасні заяви представників силових структур про нібито затримання виконавців убивства російського бізнесмена Максима Курочкіна дозволили справжнім вбивцям і замовникам затаїтися.

"Оперативники, що місяці безперервно, вдень і вночі, за жалюгідну зарплату працювали над розкриттям цих злочинів, зараз не просто ображені, вони взагалі хочуть подавати рапорти на звільнення з органів", - заявив начальник департаменту громадських зв'язків МВС Костянтин Стогній.

"Слова деяких силовиків про те, що затримані виконавці убивства Максима Курочкіна, стали для міліцейської частини слідством ударом у спину! Уся робота "коту під хвіст", - цитує його слова газета "Сегодня".

За словами Стогнія, це можна розцінити і як саботаж слідства, "мовляв, не виключено, що інформація навмисно мала на меті попередити замовників".

У той же час у СБУ заявляють: "Ми вважаємо, що упіймання посібників - теж великий успіх".

Видання нагадує, що в суботу в. о. голови СБУ Валентин Наливайченко заявив, що в Дніпропетровську заарештовані двоє підозрюваних у вбивстві Курочкіна, директора ринку "Озерка" Володимира Воробйова.

У той же день цю інформацію підтвердила і Генпрокуратура. Ніяких подробиць ніхто із силовиків не повідомляв.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування