Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВИЩИЙ АДМІНСУД ЗАБОРОНИВ ВИБОРИ 27 ТРАВНЯ - ЛАВРИНОВИЧ

Середа, 25 квітня 2007, 12:40

Вищий адміністративний суд заборонив проведення дострокових парламентських виборів 27 травня, заявляє міністр юстиції Олександр Лавринович.

"Виборів 27 травня бути не може", - сказав міністр журналістам у середу, відзначивши, що в рішенні суду, що він одержав вранці у середу, приведена відповідна аргументація.

Міністр не уточнив подробиць, підкресливши лише, що рішення Вищого адмінсуду не може бути оскаржено, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Як відомо, головою Вищого адміністративного суду є Олександр Пасенюк, який з 2003 до кінця 2004 року працював заступником міністра юстиції. Міністром юстиції у 2002-2005 роках був Олександр Лавринович.

У той же час керівник юрдепартаменту "Нашої України" Валерій Карпунцев повідомляє, що володіє ще однією неправомірною ухвалою суду про припинення указу президента про розпуск Верховної Ради.

За інформацією прес-служби "Нашої України", "до юруправління знову надійшов документ на бланку секретаріату Кабінету міністрів з підписом міністра Кабінету міністрів Толстоухова від 23 квітня 2007 року".

"Документ свідчить про повторну організацію розсилання Кабміном листа відділу примусового виконання рішень департаменту Держвиконавчої служби про відкриття виконавчого провадження про примусове виконання ухвали Радянського райсуду Макіївки Донецької області, що передбачає виконання очевидно неправомірного рішення суду про припинення дії указу", - пояснює "Наша Україна".

ВІДЕО ДНЯ

У зв'язку з цим, прес-служба "Нашої України" пропонує "відповідним правоохоронним органам" провести перевірку щодо того, чи немає в діях Анатолія Толстоухова "ознак складу злочину, передбачених статтею про зловживання владою або службовим становищем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування