У середу Тимошенко вижене Бродського з Київради?

Середа, 25 квітня 2007, 14:36

Депутат Київради Михайло Бродський заявляє, що Блок Юлії Тимошенко у Київраді ініціював позбавлення його мандату.

За його словами, на засіданні фракції БЮТ у Київраді у вівторок було ініційоване рішення про позбавлення депутатських мандатів 16 депутатів, що пройшли на виборах до Київради за списками БЮТ, та були виключені з фракції або самостійно вийшли з неї.

При цьому Бродський зазначає, що питання про позбавлення його мандату депутата Київради вирішуватиметься на міській партійній конференції БЮТ у середу.

"Маючи хороші зв'язки у Блоці Тимошенко, мені так і не вдалося дізнатися місце і час проведення цього партійного форуму", – заявив він, повідомляє прес-служба Бродського.

Він додав, що не здивується, якщо така конференція відбудеться "на колінах, у приймальні Турчинова".

"Хоча я вважаю, що маю право виступити перед колишніми однопартійцями та пояснити, чому я вирішив порвати з людьми, котрі голосували за підвищення тарифів, за скасування аукціонів з продажу землі, узаконивши земельну сваволю, за масове виділення ділянок у столиці", - заявив Бродський.

Він також висловив здивування, що "поставлений в один ряд з такими "визначними" соратниками Леоніда Черновецького, як Віталій Бабак, Олексій Євлах, Андрій Іванов, Віктор Манжура", з якими він "боровся упродовж останнього року".

"Юлія Володимирівна любить повторювати, що нехай нас розсудять люди. Я теж вважаю, що те ж саме повинно стосуватися і Київради. Саме кияни, а не члени політично-тоталітарної секти повинні вирішувати, кому бути депутатом, а кому – ні", - сказав Бродський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування