Мороз знає, що його хотіли замінити

Середа, 25 квітня 2007, 14:40

Голова Верховної Ради Олександр Мороз заявляє, що сценарій заміни його на лідера фракції Партії регіонів, координатора парламентської більшості Раїсу Богатирьову розроблявся, однак не був предметом переговорів.

Про це він заявив в інтерв'ю журналістам у середу у Вільнюсі, по закінченні зустрічі з головою Сейму Литви Викторасом Мунтянасом, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сценарій такого роду розроблявся в секретаріаті, наскільки мені відомо, але він не був ніде предметом обговорення, - сказав спікер, додавши, - Дане питання не обговорювалося ні на рівні президента, ні на рівні прем'єр-міністра, а також ні на рівні інших учасників політичних переговорів".

Мороз відзначив, що подібних пропозицій було дуже багато, але він не готовий зараз аналізувати ці пропозиції тим більше, що "логіки в цих пропозиціях нема".

Про те, що предметом домовленостей по врегулюванню політичної ситуації в Україні може стати заміна спікера з Мороза на Богатирьову, заявив у вівторок народний депутат Сергій Головатий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування