Коаліція не погоджується на "рецепт" опозиції

Середа, 25 квітня 2007, 19:49

Консультації представників коаліції та опозиції щодо шляхів виходу з політичної кризи перенесено на четвер.

Про це повідомила Раїса Богатирьова по завершенні засідання робочої групи у середу.

"Домовилися перенести на завтра, але час ще не визначили", - заявила вона.

Реклама:

На питання, чи є прогрес у переговорах, Богатирьова відповіла "Існує багато поглядів щодо виходу з кризи, і поки що іде дискусія. І кожна сторона виносить аргументи на користь своєї позиції".

Після цього вона швидко залишила Банкову разом з віце-спікером Адамом Мартинюком.

Водночас, за словами лідера компартії Петра Симоненка, у четвер зранку зустрінуться співкоординатори робочої групи і з'ясують, чи є "пропозиції до наближення позицій сторін", а потім вже визначаться з часом зустрічі.

ВІДЕО ДНЯ

Симоненко повідомив, що співкоординаторами зустрічі є Іван Васюник та Микола Азаров.

У свою чергу В’ячеслав Кириленко продовжує наполягати на тому, що рішення Конституційного Суду щодо указу президента не вирішить політичної кризи.

"На мою думку, наші колеги на переговорах такої точки зору не поділяють. Вони вважають, що рішення Конституційного Суду може поставити крапку. Але, на жаль, це не відповідає дійсності", - сказав він, додавши, що опозиція в черговий раз запропонувала дійти згоди у тому, що "саме дострокові вибори є дієвим рецептом" для подолання кризи.

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов на питання, який сенс зустрічатися, якщо все одно нічого не вирішується, сказав: "Вже починаючи з другої половини розмови, наші опоненти почали більш серйозно розуміти невідкладність і незворотність виборів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування