Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова чекає на підмогу: Януковича і Мороза

Четвер, 26 квітня 2007, 11:27

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова вважає, що оприлюднення президентом Віктором Ющенком указу про перенесення дати дострокових виборів до Верховної Ради більш поглибило і загострило конфлікт.

Про це вона заявила журналістам після зустрічі членів постійної делегації ВР у Парламентській Асамблеї Ради Європи з генсеком ПАРЄ Террі Девісом, повідомляє УНІАН.

Вона наголосила, що під час зустрічі обговорювався другий указ президента щодо дострокових виборів.

Богатирьова зазначила, що поява указу стала несподіванкою для коаліції. За її словами, указ президента фактично не містить нічого нового, окрім посилання на 90 ст. Конституції.

На думку Богатирьової, поява другого указу обумовлена тим, що президент і опозиція роблять все можливе, аби не дати КС прийняти рішення щодо указу глави держави від 2 квітня.

"Поява другого указу свідчить, що був чіткий план, щоб унеможливити прийняття рішення Конституційним Судом", - сказала Богатирьова.

При цьому, за її словами, вся ця діяльність президента і опозиції прикривалася роботою робочої групи щодо виходу з політичної кризи.

Богатирьова також наголосила, що поява другого указу внесла корективи в роботу коаліції.

За її словами, після повернення прем'єр-міністра Віктора Януковича і голови ВР Олександра Мороза до Києва коаліція проведе консультації для того, щоб "знайти свій варіант відповіді на таку досить агресивну поведінку президента".

Вона також зазначила, що коаліція підготує звернення з цього приводу до КС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування