Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція закликає киян прийти на Майдан і посунути "політичних туристів"

Четвер, 26 квітня 2007, 11:41

Лідери об'єднаної опозиції Юлія Тимошенко, В'ячеслав Кириленко та Юрій Луценко закликають киян прийти на Європейський Майдан.

"Президент як гарант Конституції, прав і свобод громадян відновлює справедливість. Віктор Ющенко повертає владу народу", - йдеться у зверненні лідерів, що оприлюднено на сайті блоку "Нашої України".

"Своїм указом він розпустив парламент політичних хабарів і торгашів. Але "кризова" коаліція і не думає підкоритися Конституції та законам і йти на дострокові вибори", - зазначається у документі.

За словами опозиції, "посіпаки "кризової" коаліції добре розуміють, що дострокові вибори стануть розплатою за їхню брехню, продажність, лицемірство та зраду довіри народу".

"Кияни! Ми звертаємося до вас, як до перших, хто вийшов у 2004 році на Майдан! У дні помаранчевої революції ваше тепло, приязнь, турбота стали янголами-охоронцями нашої молодої європейської країни!", - говорять лідери опозиції.

"Ми розуміємо, наскільки політика і політики стомили вас і всіх українців. Але пора продемонструвати, хто є реальним господарем у Києві – ви, чи "політичні туристи" регіоналів?!!", - додають вони.

"Ми не можемо заплющувати очі на ту небезпеку, яка нависла над нашою країною. Потрібно зупинити "кризову" орду-коаліцію, яка пихато та зухвало прагне зробити з європейського Українського народу отару слухняних віслюків!", - заявляє опозиція.

Тимошенко, Кириленко та Луценко закликають "усіх небайдужих прийти на Європейський Майдан і сказати їм: Київ – наш! Україна – наша!".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування