Регіонал обізвав Ющенка мавпою з гранатою

Четвер, 26 квітня 2007, 14:54

Член фракції Володимир Сівкович вважає, що прогнозувати дії президента Віктора Ющенка у нинішній ситуації – все одно, що "прогнозувати дії мавпи з гранатою".

На його думку, зараз у "дуже багатьох людей у помаранчевій команді збіглися інтереси", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Сівкович вважає, що "Тимошенко за будь-яку ціну потрібні дострокові вибори, щоб поповнити свої фінансові запаси". Крім того, на думку депутата, за "свою свободу" бореться глава секретаріату президента Віктор Балога.

"Прогнозувати в цій ситуації дії Ющенка – все одно, що прогнозувати дії мавпи з гранатою. Тільки замість гранати – ручка", - заявив Сівкович.

"Який черговий указ він може підписати – нікому невідомо. Наскільки я Ющенко вивчав, він увесь час діє в інтересах свого оточення", - додав він.

У підтвердження цьому Сівкович запропонував подивитися "на усе свідоме життя" Ющенка: "Почніть з банку "Україна", де все покрито мороком до сьогоднішнього дня".

"Ющенко тоді був головою Нацбанку. Запитайте сьогодні в колишнього президента Кучми або Олександра Михайловича Волкова, хто був ініціатором перегону коштів з Нацбанку в банк "Україна", потім у бюджет, потім у пенсійний фонд для виплати в 1999 році пенсій".

"Потім ця дірка залишилася, і Ющенку нічого не залишилося, як придумати, фактично, схему банкрутства банку "Україна". Після чого він стає прем'єр-міністром", - додав депутат.

Сівкович відзначив, що Ющенко "вважає, що буде контролювати ситуацію, думає, що він зараз призначить нового генпрокурора через суд і почне арешти - і, таким чином, утримає країну в покорі".

Крім того депутат запропонував "подивитися історію: Гітлер кілька разів ініціював перевибори, після чого спалив парламент. У нас залишився ще один указ президента, після чого ми будемо починати подібні порівняння".

"От такою поведінкою, повною правовою вакханалією Ющенко провокує в мізках політиків агресію й екстремізм", - вважає Сівкович.

"Я - людина, що була в усіх гарячих точках у Радянському Союзі, що був присутній під час різанини у Вірменії, виконуючи там свій службовий обов'язок, в Азербайджані, у Карабаху бачив, як це все там починалося", - відзначив депутат.

"І це до болю схоже на те, що відбувається в нас у країні. Тому я вважаю своїм обов'язком попередити і президента, і всіх політиків, і весь народ України – зупиніться!", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...