Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова звинуватила Головатого в провокації

Четвер, 26 квітня 2007, 15:04

Лідер парламентської коаліції Раїса Богатирьова заявляє про застосування "цинічних і маніпулятивних технологій" для зриву досягнення компромісу між органами влади.

Про це йдеться в її заяві, поширеній у четвер.

"На жаль, використовуючи професійних провокаторів і маніпуляторів, такі технологічні прийоми використовуються і по дискредитації ідеології та планів парламентсько-урядової коаліції", - зазначила Богатирьова.

На її думку, неприхована "неправда і брехня, агресія і підступна риторика все частіше лунає із ЗМІ і політичної трибуни".

"Вона направлена проти лідерів політичної більшості, всіх тих, хто об’єктивно займає позицію захисту Конституції та України як правової держави, вона використовується як зброя проти відкритої політики Уряду та парламенту", - зазначила вона.

"До такої провокації можна віднести і заяву Сергія Головатого з парламентської трибуни 24 квітня цього року, яка мала своєю метою почати розкіл парламентсько-урядової коаліції зсередини. Створити конфлікт у її солідарному керівництві", - додала Богатирьова.

Водночас лідер ПР висловила думку, що "тиск на демократію, спроби її руйнування ультиматумами, приватизацію меншістю приречені".

"Український народ зробить свій вибір прогнозованою інвестицією в своє майбутнє: він знову віддасть більшістю перевагу Партії Регіонів. Ми готові до дострокових виборів. Але не готові на алтар української історії кидати розірвану Конституцію. Ми готові до компромісу і ще більше до консенсусу, але не готові, щоб його жертвою стали наші виборці і демократія", - заявила Богатирьова.

Як відомо, кілька днів тому Сергій Головатий заявив про можливість заміни спікера Олександра Мороза на Раїсу Богатирьову.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування