"Наша Україна" не боїться імпічменту Ющенку

Четвер, 26 квітня 2007, 15:26

Лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко заявляє, що проведення імпічменту президенту Віктору Ющенку є неможливим.

Про це Кириленко заявив під час брифінгу, який відбувся після зустрічі з Генеральним секретарем Ради Європи Террі Девісом, передає прес-служба "Нашої України".

"Проведення імпічменту є неможливим, тому що колишня правляча коаліція у колишньому парламенті і тоді не мала голосів для цієї процедури, і зараз не має. Тому це політичне залякування може тішити хіба що власні амбіції представників колишньої коаліції", - зазначив він.

"Такими розмовами вони можуть заповнювати паузи під час нелегітимних засідань нелегітимної вже Верховної Ради, які, до речі, транслюються коштом державного бюджету, а значить, за гроші платників податків. Але жодних правових наслідків ці безвідповідальні заяви мати не можуть", - переконаний Кириленко.

Він наголосив, що на порядку денному мають стояти питання про "участь усіх політичних сил у позачергових парламентських виборах".

Кириленко також повідомив, що політичні консультації на тему проведення дострокових виборів із представниками колишньої коаліції будуть продовжуватися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування