Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" обурились, що у Верховній Раді заблокували їхній сайт

Четвер, 26 квітня 2007, 16:59

"Наша Україна" заявляє, що на комп’ютерах, встановлених у приміщеннях Верховної Ради, заблоковано доступ до їхнього партійного сайту.

"Уже другий тиждень у всіх приміщеннях Верховної Ради України заблоковано доступ до нашого партійного сайту RAZOM", - заявила депутат п’ятого скликання від "Нашої України" Наталя Прокопович.

За її словами, усі намагання депутатів та співробітників апарату Верховної Ради зайти на сайт RAZOM "закінчується нічим, хоча сайт працює в нормальному, оперативному режимі".

"Ми розцінюємо такі дії керівництва розпущеної Верховної Ради як спробу обмежити конституційні права громадян на свободу слова, на поширення інформації і вважаємо, що це є політичною цензурою", - заявила депутат.

Прокопович зазначила, що "декому не хочеться, аби люди, які працюють в парламенті, отримували об’єктивну інформацію, яка знаходиться на сайті RAZOM".

"Ми заявляємо рішучий протест та будемо звертатися до правоохоронних органів з вимогою розслідувати ці кричущі порушення Конституції України", - сказала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...